Fokke Wijnstra

2019

 
 

Algemeen manager/directeur/ondernemer met 40 jaar ervaring in het leiding geven en motiveren van organisaties en mensen in zowel opbouw- als transitie fasen. Ook internationaal. De branches zijn met name automatisering, opleidingen en finance.


Met de jaren geïnspireerd door de groeiende visie op hoe te organiseren vanuit complexiteit. Die visie is gerealiseerd in de oprichting van ondernemingen binnen The Vision Web. Vervolgens uitgenodigd en uitgedaagd door Finext bij de ontwikkeling als netwerkorganisatie.


Zowel de klant als de medewerker staan voorop met als resultaat het behalen van ondernemingsdoelen. Winst is een gevolg en een middel naar continuïteit.


De stijl van leiderschap is een combinatie van bezielen en resultaat gericht meedoen. Daarin senior en authentiek en met een dijk aan ervaring vanuit de realiteit.

Profiel

Info

Wat anderen zeggen:


“Fokke wordt gekenschetst als integer, betrouwbaar en open. Daarnaast is hij verwachtingsvol, ondernemend ingesteld en een prettige en effectieve teamspeler.


Houdt van de elementen. U komt hem dan ook regelmatig tegen op een zeilschip op de Noordzee of in een kayak op de bovenlopen van de Ardennen. Droom? Een vliegbrevet.


Zijn motto: "Er is altijd een kans! Denk eens vanuit een ander kader". Hij houdt dus van vernieuwen en bouwen. Zoekt vandaag de nog zwakke signalen van de toekomst.


Babyboomer van 1948 en nog lang niet klaar ;-).


Hij spreekt zijn andere talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Fries.”

Persoonlijk